عدهای بر این باورند که عدس، نخود و لوبیا چاق کنندهاند، درحالی که کاملاً برعکس است،در بسیاری از کشورها، حبوبات بخش اصلی غذای روزانه مردم است. ظاهراً اسپانیاییها بیشتر از همه حبوبات مصرف میکنند و انگلیسیها مجبورند هرساله دهها میلیون تن لوبیا وارد کنند تا ذائقه ملیشان را راضی نگه دارند.
اگر شما نیز فکر میکنید حبوبات ارزش غذایی ندارند و فقط تولید نفخ و چاقی میکنند، کاملاً در اشتباهید. حبوبات سرشار از پروتئین، فیبر و مواد معدنی به ویژه منیزیوم هستند و تنها چیزی که ندارند چربی است، چه بهتر، یک فنجان لوبیا قرمز، عدس یا نخود پخته شامل 14 گرم پروتئین است (معادل پروتئین موجود در یک پرس غذای گوشتی).
همچنین در آن 9 گرم فیبر (معادل یک کاسه غلات) وجود دارد، 80 میلی گرم منیزیوم (دوبرابر بیشتر از یک پرس غلات)، 560 میلیگرم پتاسیم (به اندازه یک پرتقال) و فاقد حتی یک گرم کلسترول است. یعنی غذایی که همه عناصر لازم در برابر عادات بد غذایی و اضافه وزن را داراست.
بنابر آخرین تحقیقات دقیق روی عادات غذایی آمریکاییها، کسانی که حبوبات میخورند وزنشان 3 کیلوگرم کمتر است و سایز کمر باریکتری دارند (1/9 سانتی متر کمتر) که میانگین استاندارد 3/3 کیلو و 2/54 سانتیمتر اختلاف است (بدون به حساب آوردن نوجوانان). حبوبات فاقد لیپیو و اسیدهای چرب هستند، بنابراین مصرفکنندگان لوبیا 22 درصد کمتر از سایرین در معرض چاقی هستند.
منبع : روزنامه شر
کاهش وزن با مصرف حبوبات
اندازه قلم
کاهش اندازه قلم
افزایش اندازه قلم
چاپ
پست الکترونیکی
نظر دادن
از پر شدن تمامی موارد الزامی ستارهدار (*) اطمینان حاصل کنید. کد HTML مجاز نیست.